Op locatie

Wilt u ons als cateraar, maar heeft u nog geen geschikte locatie? Hieronder een aantal suggesties van locaties die prima geschikt zijn voor een vergadering, (bedrijfs)feest of andere evenementen.

Theetuin Weesp

Het Theehuis van de Theetuin was oorspronkelijk een oude munitieloods van de Stelling van Amsterdam. Dat maakt het tot een bijzondere, authentieke locatie, zeer geschikt voor vergaderingen en feestelijke bijeenkomsten. Dit sfeervolle houten gebouw is ruim 100 jaar oud en omringd door een terras en een mooie modeltuin.

Het Theehuis ligt op een Bastion midden in het centrum van de vestingstad Weesp, vlakbij snelweg en station. Dat maakt deze ruimte zeer geschikt voor vergaderingen, workshops of brainstormsessies. Het Theehuis is ook zeer gewild als locatie voor trouwrecepties, brunches en lunches, dineren rond de houtkachel en intieme feestjes. Geschikt voor gezelschappen tot maximaal 60 personen.

Klik hier om naar de website te gaan.

Rederij Aemstelland

Wilt u een boot huren in Amsterdam voor een rondvaart, zakelijk diner, bedrijfsuitje, borrelcruise, bruiloft of familiefeestje? Een vaartocht langs de Amsterdamse grachten, de nieuwe architectuur of over de Amstel naar Ouderkerk? Rederij Aemstelland verhuurt klassieke salonboten met schipper in Amsterdam en omgeving aan particulieren en bedrijven voor een stijlvolle prive vaartocht.

Ook in de regio rondom Amsterdam verzorgen wij een rondvaart. U kunt dan denken aan een tocht naar het Muiderslot, een bezoek aan Pampus, rondvaart naar Haarlem en omgeving of een geheel verzorgde dag over de Vecht. Ook de plaatsjes Marken en Volendam, de Zaanse schans of het kerkje in Schellingwoude als trouwlocatie zijn prima per boot bereikbaar.

Klik hier om de website te bezoeken.

Referentie:
KNGF – ABN Amro – Advocatenkantoor de Vos en Partners – Gemeente Diemen – Stadsdeelkantoren Amsterdam – Maxxium – Woningbouw vereniging Ymere – Universal studio’s – Universal Pictures – DPA – Album Printers – Rabobank Amsterdam en Omstreken – Veilinghuis de Eland – Koninklijke Saan – Kamer van koophandel – De Nieuwe Ooster – IVW (Weesp) – Ondernemend Diemen – Nuon

© Copyright - Mark's Party & Catering