Organiseer je een diner, feestje of zakelijke bijeenkomst? Met onze buffetten zorg je voor een goed gevulde tafel waar iedereen van geniet. Vers, gevarieerd en afgestemd op jouw wensen. We werken met lokale en duurzame ingrediënten en variëren mee met de seizoenen.
Onze buffetten zijn te bestellen vanaf 20 personen. Wil je het compleet maken met servies, tafellinnen, drankjes of een kok op locatie? Geef je wensen door, dan regelen we dat voor je. Alles met oog voor kwaliteit en tot in de puntjes verzorgd. Zo hoef jij alleen nog maar te genieten.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.
Bekijk hieronder al onze buffetten
Italiaans buffet
Vol van smaak en rijk aan Italiaanse klassiekers. Dit buffet brengt de Italiaanse keuken tot leven met gerechten als lasagne, vitello tonnato en verse pastasoorten.
Voorgerechten en salades:
Vitello tonnato
Caesarsalade
Insalata Caprese – salade van mozzarella en tomaat
Carpaccio met rucola, parmezaanse kaas en pijnboompitjes
Pasta en warme gerechten:
Verschillende pastasoorten
Puttanesca saus van tonijn, tomaten, kappertjes en olijven
Bechamelsaus met gestoofde kipfilet en verse groenten
Lasagne bolognese
Vegetarische lasagne met spinazie
Groentegerechten:
Gegrilde courgette
Gegrilde paprika
Brood en smeersels:
Stokbrood en boerenlandbrood
Huisgemaakte tapenade, olijfolie en zeezout
Nagerecht:
Limoncello tiramisu
Prijs € 32,95 p.p.
Mediterraan buffet
Een zonnig buffet vol smaken uit het Middellandse Zeegebied. Frisse salades, smaakvolle ovengerechten en kruidige vlees- en visgerechten brengen het zuiden naar je tafel.
Salades:
Salade Niçoise – haricots verts, tonijn, olijven, rode ui en ei
Couscoussalade met paprika, lente-ui, gedroogde abrikozen, munt, koriander en citroen
Spinaziesalade met tomaat, gedroogde tomaat, spekjes en croutons
Komkommersalade met rucola, fetakaas, walnoten en bieslook
Bijgerechten:
Roseval aardappeltjes uit de oven met rozemarijn, tijm, zeezout en olijfolie
Italiaanse groenten – aubergine, courgette, paprika, portobello, knoflook en ui
Warme gerechten:
Kebab van gehakt met gebakken Spaanse chorizo, gepofte cherrytomaat en tomatensaus
Saltimbocca van kipfilet met rauwe ham, salie en witte wijn-crèmesaus
Zalmmoot, gamba en groene asperge met knoflooksaus
Brood en smeersels:
Turks brood met huisgemaakte tomaten-auberginetapenade
Nagerechten:
Limoncello taart
Crème brûlée taart
Prijs € 37,95 p.p.
Spaanse tapasbuffet
Een tafel vol levendige smaken uit Spanje. Met een mix van warme en koude tapas nodigt dit buffet uit tot proeven, delen en genieten.
Warme gerechten:
Paella
Gamba’s in pittige saus
Gevulde champignons met roomkaas
Gevulde paprika’s met gehakt
Gehaktballetjes in tomatensaus
Kippenpootjes in knoflookmarinade
Pinchos (kipspiesjes)
Koude tapas en specialiteiten:
Manchegokaas met vijgenbrood
Bruschetta met tomatentapenade en Ibericoham
Brood en smeersels:
Boerenlandbrood
Huisgemaakte tapenade, aioli en olijven
Nagerechten:
Crème brûlée taart
Nakedcake sinaasappeltaart
Prijs € 32,95 p.p.
Indonesisch buffet
Een rijk buffet vol warme, kruidige smaken uit de Indonesische keuken. Met geurige rijst, stoofgerechten en pittige groenten is dit een echte smaaksensatie.
Rijstgerechten:
Nasi goreng
Nasi putih
Vlees- en visgerechten:
Ajam asem – kip in frisse, lichtzure saus
Babi ketjap – varkensvlees in zoete ketjapsaus
Saté met satésaus
Ikan goreng met dadar isi saus – gebakken vis met omelet en kruidige saus
Groente- en eiergerechten:
Sambal goreng boontjes – pittige sperziebonen
Sajor lodeh – gestoofde groenten in kokosmelk
Sambal goreng telor – pittige gekookte eieren
Bijgerechten:
Atjar
Kroepoek
Seroendeng
Sambal
Nagerecht:
Spekkoek
Prijs € 32,95 p.p.
Voorjaar/zomer buffet
Lichte, verfijnde smaken die passen bij het seizoen. Met frisse salades, malse lamsbout en een romige broccolicrèmesoep zet dit buffet de lente en zomer op tafel.
Salades:
Groene salade met asperge en lamsham
Soep:
Broccolicrèmesoep
Warme gerechten:
Ingerolde asperges met gerookte zalm in een eier-botersaus
Lamsbout met honing-tijmsaus
Ratatouille – gestoofde Franse groenten
Gebakken krieltjes
Quiche met spinazie, rauwe ham en lente-ui
Brood en smeersels:
Boerenlandbrood met een dip van pesto en oude kaas
Nagerechten:
Cheesecake
Crème brûlée taart
Prijs € 37,95 p.p.
Herfst/winter buffet
Echte winterse smaken voor de koudere dagen. Met klassieke stamppotten, rookworst en gehaktballen brengt dit buffet warmte en gezelligheid op tafel.
Stamppotten:
Hutspot
Boerenkool
Zuurkool
Geserveerd met:
Rookworst
Gehaktbal
Gebakken spekjes
Desserts:
Hangop met rood fruit
Prijs € 37,95 p.p.
Diemens buffet
Een buffet met een lokaal tintje en een vleugje luxe. Met onder andere pompoensoep, gerookte zalm en kipfilet in romige saus. Dit is Diemen op z’n best.
Koude schotels:
Vleesschotel met diverse soorten vleeswaren
Visschotel met tonijnsalade, zalm, paling en rivierkreeft
Schotel met buitenlandse kazen
Salades:
Gemengde salade met avocado, gerookte kipfilet, ei en tomaten
Caesarsalade
Soep:
Pompoensoep
Warme gerechten:
Varkensmedaillon in groene pepersaus
Kipfilet in een bechamelsaus met paprika en champignons
Roseval aardappels met olijfolie, zeezout en Italiaanse kruiden
Brood en smeersels:
Stokbrood en boeren landbrood
Kruidenboter en huisgemaakte tapenade
Desserts:
Donkere chocolade cake
Carrotcake met caramel topping
Prijs € 32,95 p.p.
Duurzaam buffet
Een buffet met aandacht voor mens, dier en planeet. Vol plantaardige gerechten, pure smaken en verrassende combinaties die laten zien dat duurzaam ook gewoon heel lekker is.
Soep:
Pindasoep met pinda, kokosmelk, sperziebonen en groentebouillon. Geserveerd met gebakken uitjes en taugé.
Salades:
Rucolasalade met gegrilde paprika, courgette, aubergine en salade pitjes
Couscoussalade met gedroogde abrikozen, dadels, munt, koriander en olijven
Veldsla salade met quinoa, linzen en sojabonen
Mesclun salade met gebakken champignons en gepofte kastanjes
Warme gerechten:
Pompoenrisotto met rijst, pompoen, rode uien, groene paprika en kerrie
Courgetti met avocadosaus, zongedroogde tomaatjes en gepofte cherry tomaatjes, gegarneerd met cashewnoten
Stamppotje van pastinaak met zoete aardappel, rucola en walnoten
Brood en smeersels:
Pain de Mer Zeelandbrood met hummus, muhammara en baba anousch
Dessert:
Vegan appelkruimeltaart
Prijs € 32,95 p.p.
Walking dinner
Een diner opgebouwd uit kleine, smaakvolle gangen. Vol afwisseling en verrassingen, voor wie graag veel verschillende smaken ontdekt.
- Japanse pokébowl
- Carpaccio met balsamicodressing, pijnboompitten en Parmigiano Reggiano
- Vitellini met tonijn, kalfsfricandeau en tonijnmayonaise
- Wortelsoep met kokosmelk en pindakruim
- Kipsaté met nasi en kroepoek
- Quiche gevuld met stamppot van knolselderij en pulled beef
- Hamburger met koolsalade op briochebrood
- Zalm met balsamicodressing en zoete aardappelpuree
- Panna cotta van tonkabonen
- Trifle
5 gangen – € 50,00 p.p.
6 gangen – € 57,50 p.p.
7 gangen – € 66,00 p.p.
Inclusief personeel, borden en bestek