Buffetten in Amsterdam en omstreken.

Wilt u uw gasten verrassen met heerlijk eten? De buffetten van Mark’s Party & Catering B.V. worden met de grootste zorg gemaakt. We hebben een uitgebreid assortiment. Allemaal gemaakt met lokale en duurzame producten. We variëren in onze buffetten met de seizoenen mee. Buffetten zijn te bestellen vanaf 10 personen. Ook kunt u uw buffet uitbreiden met borden, bestek, tafels, linnen en drankjes erbij. Wij zorgen overal voor. Zodat u alleen nog maar hoeft te genieten!

Hier treft u de buffetten aan die wij onder andere kunnen leveren.  Heeft u een voedselallergie of volgt u een dieet dan kunt u dit aangeven.

Indien gewenst kunnen de buffetten uitgebreid worden met borden, bestek, tafellinnen en dergelijke. Als u een kok achter het buffet wilt, is dat ook mogelijk. Vraag naar de uitgebreide mogelijkheden en we maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

De volgende buffetten kunnen wij voor u verzorgen. Klik op de naam om te zien wat de buffetten inhouden. Deze buffetten kunt u vanaf 10 personen bestellen. Dit kunt u telefonisch doen of via ons contactformulier.

Geeft aan dat het een vegetarisch gerecht is.

Voor catering met passie!

Ons assortiment:

Vleesschotel met diverse soorten vleeswaren
Visschotel met tonijnsalade, zalm, paling, makreel en Hollandse garnalen
Schotel met buitenlandse kazen
Gemengde salade met avocado, gerookte kipfilet, ei en tomaten
Caesarsalade
Pompoensoep
Varkensmedaillon in groene pepersaus
Kipfilet in een saus met paprika en champignons
Roseval aardappels met olijfolie, zeezout en Italiaanse kruiden
Dit wordt geleverd met stokbrood, boeren landbrood, kruidenboter en huisgemaakte tapanade

Dessert:
Donkere chocolade cake
Carrotcake met caramel topping

Groene salade met asperge en lamsham
Broccolicrèmesoep
Ingerolde asperges met gerookte zalm in een eier-botersaus
Lamsbout met honing-tijmsaus
Ratatouille, diverse Franse groenten
Krieltjes
Quiche met spinazie, rauwe ham en lente ui
Boerenlandbrood met een dip van pesto en oude kaas

Dessert:
Tiramisu
Crème brûlée taart

Vitello tonato
Caesarsalade
Insalata Caprese, salade van mozzarella en tomaat
Carpaccio met rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
Verschillende pasta soorten
2 groentegerechten; gegrilde courgette en gegrilde paprika
Bolognaise saus gemaakt van kalfsgehakt, tomaat en verse groenten
Bechamelsaus met gestoofde kipfilet en verse groenten
Vlees lasagne
Vegatarische lasagne 

Dessert:
Limoncello tiramisu

Dit wordt geleverd met stokbrood, boerenlandbrood, huisgemaakte tapenade, olijfolie en zeezout

Pastasalade met tonijn
Mozzarella met tomaat
Gamba’s in pittige saus
Gevulde champignons met roomkaas
Bruchetta, tomaten tapenade en ibercioham
Gevulde paprika’s met gehakt
Gehaktballetjes in tomatensaus
Kippenpootjes in knoflookmarinade
Pinchos (kipspiesjes)

Dessert:
Crème brulee taart
Nakedcake sinaasappel taart

Dit wordt geleverd met boerenland brood, huisgemaakte tapenade, aioli, olijven en tortilla

Salade niçoise (haricots verts, tonijn, olijven, rode ui, en ei)
Couscous salade (rode en gele paprika, lente ui, gedroogde abrikozen, verse munt, koriander en citroen)
Spinazie salade (tomaat, gedroogde tomaat, spekjes en croutons)
Komkommer salade (rucola, fetakaas, walnoten en bieslook)
Roseval aardappeltjes uit de oven met rozemarijn, tijm, zeezout en olijf olie
Italiaanse groenten (aubergine, courgette, paprika, portobello champignon, knoflook en ui)
Kebab van gehakt met gebakken Spaanse chorizo en gepofte cherrytomaat en tomatensaus
Saltimbocca van dunne lapjes kipfilet met rauwe ham en salie, witte wijn crème saus
Spies van zalm, gamba en groene asperge met knoflooksaus

Dessert:
Limoncello taart
Crème brulee taart

Dit wordt geleverd met Turks brood met een huisgemaakte tomaten-aubergine tapenade

Nasi goreng
Nasi putih
Ajam asem
Babi ketjap
Saté met satésaus
Ikan goreng
Dadar isi saus
Sambal goreng boontjes
Sajor lodeh
Sambal goreng telor
Spekkoek
Dit wordt geleverd met atjar, kroepoek, seroendeng en sambal

 

Pindasoep; met pinda, kokosmelk, sperziebonen en groentebouillon. Als garnering leveren we er gebakken uitjes en taugé bij

Rucola salade; met gegrilde paprika, courgette, aubergine en salade pitjes
Couscous salade; met gedroogde abrikozen, dadels, munt, koriander en olijven
Veldsla salade; met avocado, linzen en kidneybonen
Mesclun salade; met gebakken champignons en gepofte kastanjes

Pompoen risotto; met rijst, pompoen, rode uien, groene paprika en kerrie
Courgetti met avocadosaus; fijn gesneden courgette met zongedroogde tomaatjes, avocadosaus met gepofte cherry tomaatjes en afgegarneerd met cashewnootjes
Stamppotje van pastinaak; met zoete aardappel, rucola en walnoten

Pain de Mer Zeelandbrood; met humus, muhammara en baba anousch

Dessert:
Vegan Appelkruimeltaart

Tiramisu
Limoncello tiramisu
Crème brulee taart
Nakedcake sinaasappel taart
Donkere chocolade cake
Rainbow cake
Carrotcake met caramel topping
Triple red velvet